Кои сме ние

Кои сме ние

Ние предоставяме консултации и управление на финансовите дела на юридически лица, частни клиенти и техните бизнес интереси.

Нашият фокус е върху създаването на благосъстояние за нашите клиенти на всеки един етап от неговото натрупване.

Наша основна цел е да помогнем на нашите клиенти да постигнат своите финансови амбиции, както корпоративни така и лични.

Нашите клиенти са разнообразни – малки и средни предприятия, големи предприятия, професионални практики и организации с нестопанска цел.

Нашият бизнес обхваща основно водещи предприятия от Пловдивска област, но консултираме и одитираме ключови клиенти от цялата страна.

Разполагаме с офис в гр.Пловдив, както и технологичен софтуер и съвременни информационни бизнес решения.

Нашият бизнес расте благодарение на опита на патньорите и таланта на хората които работят за нас, които предоставят широка и иновативна гама от услуги без компромис по отношение на качеството.

 

Техническите постижения са в основата на това как ние доставяме нашите услуги и нашият екип е посветен на предлагането на практически финансово аргументирани бизнес решения .

Нашата лоялност, професионализъм и бизнес етика са това, което ни отличава от нашите конкуренти;

Създавайки сигурна бизнес среда за нашите клиенти ние осигуряваме консултации на най-високо ниво и сме достигнали до ключови етапи от нашето развитие.